Élet tolvaj vagyok, vagyis életelemeket használok a környezetemből – és ebben az értelemben magamból is -, de gyakorlatilag a történeteim csak nyomokban tartalmaznak valóságelemeket, mert vagy kiszínezem, vagy túlírom őket, vagy tényleg a fejemben mennek. Amióta az eszemet tudom, figyelem az embereket, szeretem érteni a működésüket – vallja az írónő. – A blogger háttér miatt persze mindenki fülön akar fogni, hogy melyik sztori személyes történet, de hiszem, hogy nincsenek előre megírt életreceptek

Urmai Gabriella aláírás

Kilépőkártya

kilépőkártya könyv képUrmai Gabriella Kilépőkártya című könyv kilenc novellát és egy kisregényt foglal magába. Történeteiben bemutatkozik többek között Évike, az aranykezű színházi fodrász, Naomi és Bene, akikre ki tudja, hány élet vár, Gizi, a bajszos nő és egy aprócska balerina, aki meggyógyította az édesanyja lelkét. Brigitta a segédszínésznő és Brigitta, a súgó különös barátsága egy vidéki színház hétköznapjairól szól, egy negyven évet késett levél pedig megváltoztathatja a tanárnő és a rock díva életét.. A pillangóról is lehull a lepel: kiderül, hogy egy titkos, gyilkos szenvedély hírnöke, a boldog családi élet álarca alatt. És végül egy válóper peremén Fodor Lidi is színre lép: a kötet végén található Kilépőkártya című kisregény főszereplője a világ legőrültebb asszonya. A történeteket Balázs Brigitta grafikái színesítik. A könyv érdekessége, hogy elfér egy női táskában, lapjai vízállóak, vagyis fürdés közben is lapozgatható, minden novellát egy-egy ismert ember fogadott örökbe és a novellák akár két villamosmegálló között is elolvashatók.

Urmai Gabriella BodyButiq 3BodyButiq

És, hogy mi köze van a könyvhöz a BodyButiq-nak? A minőségi kozmetikai termékek webáruháza a főszponzora a Kilépőkártyának, amelynek a könyvjelzője egyben egy 20%-os kedvezmény kupon a termékekhez.

– Azért választottam a BodyButiq-ot, mert a harmónia és a szenvedély a védjegyük – mondta az írónő. – A külső szépség is lehet kortalan, és ennek megmutatásában, hangsúlyozásában segítenek a BodyButiq természetes alapanyagú termékei, finom kozmetikumai és professzionális sminkjei.  Azok az emberek mindig vonzóak, akik szenvedéllyel csinálnak valamit.
A BodyButiq csapata szenvedélyesen hisz abban, hogy a külsőnk hatással van arra, hogyan érezzük magunkat belül. Én viszont abban hiszek, hogy a külső és a belső szépség összefügg, hiszen a szépség azon is múlik, hogy mennyire vagyunk harmóniában önmagunkkal.  A szenvedélyt pedig csak a harmónia tudja irányítani.

 

 

Urmai Gabriella CsomagUrmai Gabriella BodyButiq

A 40+-os nőknek szóló szépségdoboz a Kilépőkártya című könyv szerzőjének, Urmai Gabriellának a nevét viseli. A dobozban többek között olyan csodák vannak, mint például a páfrányrügy kivonatot tartalmazó, gyors ránctalanító szérium, a zöld kaviáros kézkrém, vagy az ásványi konyhai kézmosó, amivel mosogatni és zuhanyozni is lehet. A szépségdoboz része a KAP számos minőségi kozmetikuma, a sminkek között természetesen ott lapul az írónő egyik védjegye, a vérvörös rúzs is.

YOPE Ásványi konyhai kézmosó – Egy négytagú családban mindig tele van a mosogatógép,ezért  sokat mosogatok kézzel is. Az Ásványi konyhai kézmosó amellett, hogy nem szárítja ki a kezet és nem kopik le tőle a körömlakk, tökéletes a mosogatáshoz, sőt, még zuhanyozni is lehet vele.

YOPE Szalvia és zöld kaviár kézkrém – Izgalmas összetételű kézkrém. A szalvia – vagyis a zsálya – és a zöld kaviár – ami valójában nem más, mint egyfajta tengeri hínár -, már első hallásra is valami könnyű szerkezetű, finom textúrát sejtet.  Gyorsan felszívódik és nemcsak a kezet ápolja, hanem a körmök rugalmasságát is növeli, amellett uniszex az illata, vagyis a férjem is bátran használja.

YOPE Vanília és fahéj szappan – A fűszeres illatú szappan gyakorlatilag helyettesíti a parfümöt is. Kényeztető énidőre való, amikor az ember csak úgy elnyúlik a kádban, egy jó könyvvel. Mondjuk a Kilépőkártyával, aminek vízállóak a lapjai.

YOPE Füstölő és rozmaring tusfürdő – Amikor nincsenek otthon a gyerekek, akkor kell elővenni ezt a tusfürdőt, ami közös tusolásokra kiváló. Nem csak azért, mert tökéletesen uniszex az illata, hanem azért is, mert  érzéki hangulatba hoz. 😉

WTN Randikrém hialuronsavval, karikás szem ellen – Ne ámítsuk magunkat, negyven fölött minden ránc látszik! Én ugyan szeretem a ráncaimat, de jó néha a fiatalabb arcomat látni a tükörben. A Randikrém tényleg azonnal kisimítja a ráncokat és néhány órára visszavarázsolja a ránctalan éveket. Tökéletes sminkalap, és még hidratál is. Igazi csodaszer első randira, de akár a huszadik házassági évfordulón is bevethető. Nálam toplistás.

Filces fekete szemhéjtus – A szemhéjtus nem kislányoknak való! Pontos vonalvezetés, határozott kézmozdulatok kellenek a használatához. Ez a szemhéjtus könnyen kezelhető, egyáltalán nem kenődik, gyorsan lemosható és még az érzékeny szeműek is bátran viselhetik egész este az ezzel készült Kleopátra sminket. Kipróbálva, pipa.

KAP matt rúzs Some Like it Hot– Nekem szinte már a védjegyem a vörös rúzs, minden táskámban van egy.  A BodyButiq legnagyobb dobása, hogy megtalálta a KAP termékeit, amelyek nem kenődnek, nem csomósodnak és gyorsan száradnak.  Az én kedvencem a Some Like it Hot szín, aminek az állaga könnyű, krémes, és már egy rétegben is tökéletesen fed.

KAP szemhéjpúder – A szemhéjpúderekből hatalmas a választék, a palettát pedig mindenki egyénileg állíthatja össze. A nagy találmány itt az, hogy a festékeket mágnessel lehet bepattintani a tükrös festéktartóba, vagyis bármikor kicserélhetők a színek, és akár kettes, akár hármas palettában a legkisebb táskába is bedobható.

Jessup ecsetkészlet – Wáó! A 15 darabos szettben alapozó, satírozó, kontúrozó, árnyékoló, púderező ecset is van. Még az is képes profi sminket készíteni a segítségükkel, akitől távol áll az arcfestés. 40 fölött szinte kötelező segédeszköz!

 

Bevásárlótáska
There are no products in the cart!