Állatkísérlet-mentes

teen-2678441_960_720

Ha elhatároztad, hogy nem járulsz hozzá a kozmetika cégek gyakran kegyetlen kizsigereléséhez az állatok irányába, akkor először is szeretnénk gratulálni Neked, hiszen jó és becsülendő választást hoztál! Másrészt ez egy óriási döntés, amely során egyelőre sajnos sok lemondással kell szembenézned, de mi azon vagyunk, hogy száz százalékosan támogassunk Téged ebben! Ezért nap, mint nap dolgozunk rajta, hogy minél több, akár hazánkban még nem ismert márkával ismertessünk meg, amelyek teljes mértékben ellenzik az állatokon való tesztelést!

Hogyha még csak most ismerkedsz ezzel az életformával, akkor mindenképpen ösztönzünk arra, hogy próbáld ki „crueltyfree” termékeinket is! Ezáltal személyesen is megbizonyosodhatsz arról, hogy ezek a kozmetikumok ugyanolyan jók vagy még jobbak, mint a többségben lévő állatokon tesztelt termékek.

 

Miért válaszd az állatkísérlet-mentes termékeket?

  • Hogy nyugodtan aludhass minden éjszaka, hiszen nem járultál hozzá a kegyetlen állatkísérletekhez, melyek során nem kímélik a kísérleti állatok egyetlen testrészét sem! Állatok ezrei szenvednek piciny ketrecekben, vérző sebekkel, akár megvakulva az ártalmas vegyszerek által.
  • Mert jelenleg több, mint 7000 olyan hozzávaló található, melyet a kozmetikai cégek biztonságosan használhatnak, mivel ezek az adalékok már átmentek egy rostán, így nincs szükség állatkísérletre.
  • Mert ma már rengeteg egyéb alternatíva található, melyek esetében nincs szükség az állatok „közreműködésére”! Ilyen például a Vitro teszt is, de emellett ilyenek tenyésztett szövetek vagy a számítógépes modellek, melyek segítségével szintén elkerülhető az állatokon való tesztelés.
  • Az állatokon való tesztelésnek nincs tudományos jelentősége, hiszen az állatoknak és az embereknek más a génállománya, így sokszor egyes anyagokra teljesen máshogyan reagálnak, mint mi, emberek.
  • A laboratóriumi állatokra nem vonatkoznak az állatkínzás szabályai, ez pedig egyenlő azzal, hogy bármit megtehetnek velük a falakon belül, mivel a törvény nem bünteti.

 

animal-animal-photography-bunny-104373

Válaszd te is az erőszakmentes életmódot, keresd az alábbi két logót a termékek csomagolásán,
hogy megbizonyosodhass, valóban állatkísérlet-mentes termékről van szó! 

cf-logos
bodybutiq_logo

ELÉRHETŐSÉGEINK

Cím: 1139 Budapest, Váci út 99.

Telefon: +36-30-224-81-88
Email: info@bodybutiq.com

KÖZÖSSÉGI OLDALAK

Bevásárlótáska
There are no products in the cart!