Miben különbözik egy alumínium mentes dezodor a többitől?

Ha először használod, akkor gratulálunk, megszabadultál rengeteg mesterséges, mérgező anyagtól, ami izzadásgátló címszó alatt a bőrödre kerülhetett.
A blogban szereplő dezodorok biztosan nem tartalmaznak alumíniumot, valamint parabént, ezért ezek biztosan nem fogják eltömíteni a pórusaidat.

Ha most térsz át rájuk, ne csodálkozz, ha tapasztalsz néhány mellékhatást. Mivel a szintetikus anyagokhoz szokott bőrödnek, mirigyeidnek újra meg kell kezdenie a helyes működést, ezért nem csoda, ha viszketést, bőrirritációt tapasztalsz. Ne hagyd abba, hamar elmúlik, mivel a tested épp megtisztítja magát a szintetikus anyagoktól.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hagyományos dezodorok

Van, aki azt mondja, hogy mindegy, hogy milyen dezodort használunk, csak hatásos legyen. Ezzel azért mi óvatosan bánnánk, mivel a dezodoroknak pórus összehúzó hatása van, ami megakadályozza, hogy a mirigyeink méregtelenítsenek. Ezért azok a káros anyagok, amiknek az izzadsággal távoznának, így benn rekednek a testünkben. Ebből kifolyólag több írás is foglalkozik, hogy lehet-e összefüggés a mellrák kialakulása és a dezodorhasználat között?!

Az alumíniumot, alumíniumsót a dezodorokban a pórusösszehúzó hatása miatt használják, annak ellenére, hogy bizonyos alumínium származékokat már számos országban betiltották, habár nincs hitelt érdemlően bizonyítva, hogy van összefüggés a betegségek és az alumínimum származékok között. Ennek ellenére mi úgy gondoljuk, hogy ha találunk teljesen természetes és ugyanolyan, ha nem kedvezőbb hatású terméket a piacon, miért ne választanánk a kockázatmentesebbet?

 

 

 

 

 

 

 

 

A parabének a másik nagy ’mumus’ a dezodorok esetében, amit a legtöbbször tartósításra használnak még a legnevesebb cégek is. Tanulmányok szerint a lányoknál a menstruációra lehet hatással, előre hozhatja azt, valamint rákkockázata sem elenyésző. Számos európai országban kezdeményezték a betiltásukat, de mivel ez még várat magára, így szabadon használják a dezodorokban is.

Wise Tree Naturals

Ezen ijesztő adatok után, lássuk miben mások a Wise Tree Naturals (WTN) dezodorai, amit férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlunk, ha szeretik a természetes és legfőképp, egészséges megoldásokat. A WTN dezodorok alumínimum származék helyett szódabikarbónát, gyógynövény-, illetve illóolajat tartalmaznak, melyek nem tömítik el a pórusokat, így engedik szabadon dolgozni azokat, de a kellemetlen szagokat semlegesítik. Mindezek mellet fertőtlenítő, illetve bőr regeneráló hatással is bír, kifejezetten hatékony még az igénybe vett és megizzadt lábra is. Szagsemlegesítő hatásának hála kitűnően használható dohányfüst, vagy ételszagú ruhákon is, szagsemlegesítésre, valamint ez a hatása akkor is hasznos, ha már megizzadtál, elég, ha újra használod és közömbösíti a kellemetlen szagokat. Fertőtlenítő hatásának hála tökéletesen alkalmazható pattanásos, irritált bőrön is, hamar regenerálja azt.

Mindezektől függetlenül szót kell ejtenünk arról, hogy ha kóros izzadást tapasztalsz – ide tartozik, hogy hűvös időben, vagy fizikai aktivitás nélkül is intenzíven izzadsz-, akkor mindenképp érdemes szakorvost felkeresni, mert minden valószínűség szerint hormonális betegség áll a dolgok hátterében.

Végül, de nem utolsó sorban, nagyon fontos szem előtt tartanunk, hogy semmilyen dezodor -legyen az alumínium és parabénmentes, vagy sem- nem helyettesíti a megfelelő mindennapi higiéniát, csak azokkal együtt fejtik ki az igazi hatásukat.

Ha bármilyen kérdésed van a termékekkel kapcsolatban, keress minket bátran elérhetőségeink bármelyikén.

Magyarorszagon_fejlesztett_termek_HU
stamp_HU
Bevásárlótáska
There are no products in the cart!