Fekete? Színes? Milyen is a tökéletes? A legújabb trend a műszempilla hatású szempillaspirál, mely hihetetlen látványos tud lenni, ha ügyesen használjuk a megfelelő spirált. Na de milyen is az?

Ebben is bőséges választék áll a rendelkezésünkre, éppen ezért nagyon könnyű elveszni a kínálatban. A legfontosabb, hogy a megfelelő kefével rendelkezőt válasszuk. Ezután a szín kiválasztása már gyerekjáték lesz.

Az egyenletes sörtéjű kefék a természetes hatást segítenek elérni, míg az ívelt, hajlított kefe a pillák szétválasztásához, tökéletes, kisebb szem esetén is ajánlott. A szempillák vastagságát a kis rövid, szőrös hatású kefék növelik meg, míg a buzogányhoz hasonlító kefék dúsítják, élénkítik a pillákat. A lefelé szélesedő kefe nagy előnye, hogy a keskeny, apró kis vége befér a szemzughoz, így a legkisebb szempillákat is tökéletesen befedi, és a buzogányoshoz hasonlóan dúsítja is azokat. A dúsítás szakértői a hagyományos hosszú és dús sörtéjű kefék.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hogyan bánjunk ügyesen a szempillaspirállal?

Fontos tudni, hogy minden spirálnak van egy szavatossági ideje, ami felbontástól számított fél év, nem több. Ha el akarod kerülni, hogy gyorsan beszáradjon a festék, lehetőleg kerüld a gyakran látott ki-be húzogatást a spirálnál, hidd el, anélkül is pont a megfelelő mennyiségű festék kerül rá, de a mozdulatnak hála levegő kerül a tubusba, ezért az hamarabb beszárad. Ugyanez igaz arra is, hogy használat előtt lehetőség szerint szabaduljunk meg a szempilláinkra rakódott poroktól, mert a festékbe kerülve csomóssá teszi azt, valamint a szempillánkon is ugyanezt a hatást érjük el.
Vízálló spirált csak olyan szemfesték-lemosóval tudunk eltávolítani, amit kifejezetten erre fejlesztettek ki, például, ha az Aden Vízálló Dúsító Szempillaspirálját használjuk, tökéletesen le tudjuk mosni a Vadrózsa sminklemosóval.

Mindig a sminkelés utolsó lépése legyen a spirálozás, ha már minden más kész, csakis akkor vigyük fel a szempillaspirált. Előtte tisztítsuk meg a pillákat az esetlegesen rárakódott smink szemcséktől, mint az alapozó, szemhéjpúder. Lehetőleg bentről kifelé és a tövektől felfelé haladjunk.

Aranyszabály, hogy sosem szabad kapkodni, lehetőleg szép egyenletesen kell a spirállal bánni, ha egyenletes színt és hosszúságot szeretnénk elérni. Ha nem ismeretlen számodra a szempilláid alá potyogó pici, fekete darabok, akkor van egy jó hírünk: Erre is van megoldás. Ha felkented az első réteg szempillaspirált, hagyd megszáradni (minél újabb a spirál, annál gyorsabban szárad). Ha ez kész, akkor kenj a pilláidra szempillabalzsamot, ami segít megakadályozni a potyogást, és tartósabbá is teszi a sminked.

 A szemszínedhez is igazíthatod a spirálod színét, a barnához jól mutat a barna, kékhez a türkiz és a fekete, a zöldhöz, mint ahogy arról már írtunk előző cikkünkben, a fekete mindig varázslatos.

Ha merész és bevállalós vagy, nyugodtan kipróbálhatod a színes szempillaspirálokat is. Ezek már magukban is elég feltűnőek, de ha igazán nagyot akarsz villantani, akkor érdemes felkenni egy réteg feketét, majd száradás után a sminkednek, évszaknak megfelelő árnyalatot kenj a szempilláid végére. Ettől igazán vibráló és minden tekintet vonzó lesz a sminked.

Egy szó, mint száz, mindenkinek magának kell megtalálnia a tökéletest, de pár gondolatban összefoglalva: az igazi az öltözteti a szemet, egy perc alatt csodálatos, nyitott tekintetet biztosít számunkra.
Ha még így sem vagy biztos abban, hogy milyen szempillaspirált érdemes választanod, kérj tőlünk tanácsot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bevásárlótáska
There are no products in the cart!