Megbízható webshop

Skincare products for women

Kik vagyunk mi?

Olyan lelkes kozmetikum használók, akiket könnyen elbűvöl egy-egy csinos csomagolás, de még jobban egy olyan készítmény, mely naturális összetevőket tartalmaz, lehetőleg vegán és nem tesztelik állatokon.

Hitvallásunk

Be Beautiful Today…
…and Tomorrow too

Már a kezdetekkor eldöntöttük, hogy olyan termékeket szeretnénk forgalmazni, melyek értünk vannak, és nem roncsolják, hanem elősegítik a bőrünk regenerálódását. Célunk olyan termékek megtalálása és forgalmazása, melyek teljesen vagy nagymértékben csak növényi és természetes alapanyagokat tartalmaznak, és valóban bőrünk egészségének, szépségének és fiatalságának megóvását hivatottak szolgálni.

green-cosmetics-composition-PZ3XKUW
bb5b-e1429640712978

Eddigi termékeink magas százalékban rendelkeznek a következő tulajdonságokkal:

– BIO
– Glutén- és allergénmentes
– Állatokon nem tesztelt
– Vegán
Termékpalettánkon megtalálhatóak mind a hétköznapi életvitelhez igazodó, mindennapos használatra kifejlesztett készítmények, mind a gyógyászati céllal előállított, különböző problémákra megoldást nyújtó termékek is.

Cosmetic procedure in spa salon.

Blog

 

Mivel fontos számunkra az, hogy a vásárlóink, azaz Te tisztában legyetek azzal, mivel ápold bőrödet a mindennapokban, ezért létrehoztuk blogunkat, melyben folyamatosan tájékozódhatsz termékeinkről és olyan fontos információkkal gazdagodhatsz, mely segítségével Te válhatsz önmagad elsőszámú kozmetikai szakértőjévé!

Miért vásárolj nálunk/miért vagyunk megbízhatóak?

  • Minden termékünkre pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, mely által teljes
    mértékben biztonságban érezheted magad vásárlásod során, hiszen, ha nem vagy megelégedve az adott kozmetikummal, van lehetőséged visszaküldeni azt.
  • Gyors és személyreszabott szállítási lehetőségek – Azaz nálunk nemcsak papíron van gyors szállítás! Nem kell heteket várnod, hogy végre kezedben tarthasd csomagodat, ugyanis feldolgozástól számítva 2 napon belül elindulnak a választott termékek feléd. Emellett többféle szállítási opció közül választhatsz, így a számodra legkényelmesebb móddal indul útra csomagod.
  • A jelenleg elérhető legbiztosabb és legbiztonságosabb technológiákat alkalmazzuk a vásárlások lebonyolításánál. Adataid megadásánál nem kell aggódnod, ugyanis azokat biztonságos kapcsolaton keresztül adhatod meg, a termékek fizetése pedig külső hitelesített rendszeren keresztül történik (SimplePay), garantálva a biztonságos vásárlást.
Fashionable Women’s Cosmetics and Accessories
bodybutiq_logo

ELÉRHETŐSÉGEINK

Cím: 1139 Budapest, Váci út 99.

Telefon: +36-30-224-81-88
Email: info@bodybutiq.com

KÖZÖSSÉGI OLDALAK

Bevásárlótáska
There are no products in the cart!